De webshop van ALShetjeraakt

Stap binnen in de ALShetjeraakt webshop. Een winkel waar u uitsluitend producten en diensten vindt die ten goede komen aan het onderzoek naar een medicijn waarmee we ALS van de kaart kunnen vegen.

Zo kunt u bij ons wijn kopen die ook in sterrenrestaurants wordt geschonken, tegen een aantrekkelijke prijs. Zie onze wijnkaart.
Heerlijke wijn, rood of rosé. Te bestellen per doos van zes flessen. En ook producten die deelnemers aan activiteiten en vrijwilligers willen verkopen om mee te helpen ALS van de kaart te vegen.

Stichting ALShetjeraakt is als stichting niet BTW plichtig. Wij kunnen daarom geen BTW verrekenen en in rekening brengen.   

Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op over de betaling en levering.

Heeft u vragen? Is iets niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op.

ALShetjeraakt Webshop

Samen vegen we ALS van de kaart.

Producten

Wij bieden u een aantal producten aan die u online kunt bestellen. Allemaal producten die 100% ten goede komen aan ALS.

Amsterdam City Swim arrangementen 2018

Wilt u het ook eens van dichtbij meemaken in Amsterdam? Koop dan hier uw fan arrangementen. Zie de deelnemers van het platform af gaan en kijk met een lach en een traan naar de mensen waar we het voor doen. Motto: Samen vegen we ALS van de kaart! Beleef het mee!

Toegangskaarten evenementen

Koop hier uw toegangsbewijs voor evenementen die door deelnemers van ALShetjeraakt georganiseerd worden. Naast een hele leuke avond/dag draagt u hiermee ook bij aan het van de kaart vegen van de genadeloze ziekte ALS.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: webshop@alshetjeraakt.nl