Word jij ook een virtuele meeloper bij DE102e Vierdaagse?

DE Vierdaagse is een meerdaagse Nederlandse wandel-prestatietocht waaraan in 2018 ruim 51.000 deelnemers meedoen. Vanuit heel de wereld komen deze deelnemers van 16 - 20 juli 2018 naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving.

Virtueel meelopen

ALS Nederland heeft dit jaar een actie georganiseerd waaraan iedereen, en écht iedereen, aan mee kan doen. Waar ook ter wereld!

Het doel van deze actie

Aandacht genereren voor de genadeloze ziekte ALS bij zoveel mogelijk mensen tijdens de dagen van DE Vierdaagse.
Meelopers mogen een sponsoractie maken van hun meeloopdagen maar dat is geen plicht. 'Aandacht' is belangrijker dan geld voor deze actie. Je betaalt geen bijdrage om mee te mogen doen.

Iedereen kán en mág meedoen

  • Ben je uitgeloot voor DE Vierdaagse?
  • Ben je geen loop/wandel fan?   
  • Loop je achter een rollator of zit je in een rolstoel?   
  • Ben je met vakantie in de periode 16-20 juli 2018?   
  • Woon je in Amerika, China of in Rusland?
  • Of werk je gewoon die dagen in juli?

Dit alles is geen belemmering om met ons mee te doen met deze ALS actie! 

Deelnemen kost helemaal niets. Het enige wat we aan je vragen is om een profiel aan te maken (zie onderaan deze pagina) en op 17,18,19 of 20 juli (de dag, of dagen dat je gaat lopen voor ALS) een selfie op jouw profiel te plaatsen van de plaats waar jij gelopen hebt die dag(en). Die selfies kunnen overal ter wereld genomen worden. Waar jij ook bent. Het wordt niet gecontroleerd.
Het doel is om tijdens die dagen aandacht te krijgen voor de genadeloze ziekte ALS en te weten dat héél veel mensen tijdens de  Vierdaagse (virtueel) meelopen en meeleven met onze doelstelling om ALS van de kaart te vegen.

Wil je dat ook jouw collega's, familie en vrienden meedoen? Spoor ze aan!

Wij hebben een poster voor je gemaakt om je collega's, vrienden en familie warm te maken. Die kun je eenvoudig uitprinten.

Print onderstaande poster, of maak er zelf een op de website van ALS.

Meer weten en inschrijven

Meer weten? Gaan naar de website van ALS Nederland

Virtueel meelopen? Schrijf je in als lid van het team van jouw provincie en klik op 'ik wil in dit team'. Maak hier je profiel aan.

Post je selfie of screenshot van je gelopen route onder vermelding van hastag #ALSmeeloper. Het kost niets en het levert eenvoudig héél veel op.

Op je persoonlijke profiel kun je bij instellingen een (sponsor) logo plaatsen. We zouden het mooi vinden als je daar het logo van ALShetjeraakt wilt plaatsen en er een link op plaatsen naar www.alshetjeraakt.nl.

Hulp nodig bij het aanmaken van je profiel? Stuur een mail naar meedoen en we assisteren je.

Alvast bedankt! Samen vegen we ALS van de kaart.