Zwem mee met de Amsterdam City Swim

Kun jij zwemmen? Doe dan mee aan de Amsterdam City Swim. Twee kilometer zwemmen door de grachten van Amsterdam.
Het team van zwemmers van ALShetjeraakt heet je van harte welkom!

Wat verwachten we van je?

 • Dat je je aanmeld op de website van Amsterdam City Swim, bij het team ALShetjeraakt. Inschrijfgeld € 100.-. (t.b.v. kosten organisatie evenement).
 • Je minimaal € 400.- bijeen vergaard aan donateurs op je profiel van Amsterdam City Swim.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Wij houden je op de hoogte van belangrijke momenten. Zoals moment waarop ingeschreven kan worden op de website van Amsterdam City Swim en overige informatie. Je wordt opgenomen in de groepsapp van zwemmers om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.
 • Een gezellige Kick Off van het seizoen (maart/april), samen met alle andere sporters en mensen van ALShetjeraakt. Je krijgt die dag een training in het Caribabad in Gorinchem, mag wetsuits uitproberen van Dare2Tri en afsluitend een borrel met snacks met alle deelnemers.
 • Vanaf de kickoff tot Amsterdam City Swim gratis toegang tot wedstrijdbad van Caribabad om baantjes te trekken.
 • Zodra de zomertijd ingaat en het water wat warmer is elke woensdag om 19.00 uur en zondag om 10.00 uur een uur lang vrij trainen in het kanaal van Steenenhoek. We hebben daar onze eigen steiger bij de familie Dubbeldam. Na afloop staat de koffie klaar!
 • Tweemaal per jaar een Swimnight.(laatste woensdag juni en augustus) Een gezellige avond aan de steiger. Familie en vrienden zijn ook welkom en er is een hapje en drankje.
 • Een kledingpakket (in bruikleen) bestaande uit een broek en polo. Grote wens voor 2018 is een oranje Morphsuit. Die komen er zodra we 100 deelnemers hebben.
 • Gratis vervoer naar Amsterdam City Swim op 8 september 2018. Met dank aan Verschoor Reizen. Fans mogen ook mee (€ 15.- pp)
 • Een After Party in oktober waarop de opbrengst van het seizoen bekend wordt gemaakt. En tja, wij vinden feestjes héél leuk.
 • Hulp van vrijwilligers om de persoonlijke acties uit te voeren. Denk daarbij aan hand- en spandiensten, opstellen persberichten en het aanleveren van promotiematerialen. 

Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee. Neem contact met ons op of vul direct het inschrijfformulier in en stuur het terug naar het email adres dat onderaan het formulier staat.

Kidsswim

Voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar is er de mogelijkheid om mee te doen met de ALS Kids Swim bij de Amsterdam City Swim.

Zij zwemmen onder begeleiding van een volwassene vanaf de Hermitage. Vanaf dat punt zwemmen zij onder de Magere brug door en vervolgens weer terug richting Keizersgracht.

De kids finishen (met hun begeleider) op de officiële finish-steiger van de Amsterdam City Swim. Daar worden zij gehuldigd en ontvangen zij een medaille, kunnen even douchen, ontvangen een warme badjas, slippertjes en de nodige versnaperingen om weer op krachten te komen.

Kinderen zwemmen 700 meter. Wilt u samen met uw dochter, zoon of nichtje neefje meedoen aan de Kids Swim?

Vul dan het inschrijfformulier in en stuur het terug naar het email adres dat onderaan het formulier staat. Het inschrijfgeld voor kinderen is € 65.- en er is geen minimale bedrag voor donaties.

Bij ALShetjeraakt tellen ze vol mee hoor!