Welkom!

Samen vegen we ALS van de kaart

In 2012 overleed de (schoon)vader van Elize en Ramon Putters en Femke van Veen aan de genadeloze ziekte ALS.
Samen namen Elize, Ramon en Femke het initiatief om met een stichting mensen te activeren om samen met Stichting ALS Nederland geld in te zamelen voor onderzoek om deze genadeloze ziekte van de kaart te vegen.

Inmiddels is Stichting ALShetjeraakt uitgegroeid tot een volwaardige regioafdeling van Stichting ALS Nederland.

Wielrennen, zwemmen, lopen, (elektrische) fiets, allemaal acties om geld in te zamelen voor ALS.

Amsterdam City Swim
en Tour du ALS zijn de pijlers. Daarnaast zijn er veel regionale activiteiten.

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Like dan onze Facebook pagina en/of meld u aan voor onze nieuwsbrief. Dat kan eenvoudig door te klikken op de buttons onderaan deze pagina.

Stichting ALShetjeraakt heeft de ANBI-status en kent een aantal zeer belangrijke kernwaarden, zoals een strikt anti strijkstokbeleid

In ons actuele beleidsplan kunt u helder teruglezen wat onze motivatie is, welk doel we nastreven en welke werkzaamheden daarbij horen.

Verder leest u hoe wij omgaan met de fondsen die we binnenhalen en hoe dit wordt beheerd en besteed.

Mocht u vragen hebben over onze Stichting, neem contact met ons op. Ook als u wilt helpen in onze strijd, horen wij dat graag.

We denken graag mee met organiseren van activiteiten en we hebben inmiddels een behoorlijk netwerk opgebouwd om te kunnen ondersteunen in diverse acties ten behoeven van de strijd tegen ALS.

Surf over onze website en leer ons kennen. Zwem, fiets of loop met ons mee. Of wordt vrijwilliger! Iedereen kan met ons meedoen!

We hebben u allemaal nodig om ALS van de kaart te vegen!